Producenter hos Avantis

 

Nedenfor finder du lidt information om vores forskellige producenter, så du kan se, hvad de hver især er gode til. Du finder desuden diverse links til deres hjemmesider, deres support, blogs og meget andet.

 

 

 

MikroTik har fleksible og kosteffektive produkter. Deres eget Linux-baserede operativsystem RouterOS™ er omfattende og indeholder funktionaliteter, som støtter de fleste løsningsscenarier. Her er der mulighed for at realisere avancerede løsninger for MPLS, BGP, OSPF, Stateful Firewall, VPN, gæstenet, trådløse løsninger med WDS, Mesh, mm.

 

Produktporteføljen omfatter alt fra hjemmeløsninger til 72 core router med mulighed for 10Gbps forbindelser.

 

www.routerboard.com

www.mikrotik.com

www.mikrotik.com/support

www.mikrotik.com/software

wiki.mikrotik.com

 

 

Cambium Networks er en af verdens førende leverandører af trådløse kommunikationsløsninger, og de har en omfattende produktportefølje, som spænder fra 700MHz til 38GHz. De har et komplet udvalg af løsninger til licensfri Point to Point og Point to Multi-Point i 2,4 / 3,5 / 5GHz samt licenserede punkt til punkt radioforbindelsesløsninger.

 

Cambium har med sit unikke ap, PMP450 Medusa, taget 14x14 Massive MU-MIMO i brug og stråleformning til at give mere end 400 MB kapacitet i en trådløs sektor på en 20MHz frekvens bredde. Dette giver en pektrum effektivitet på over 20bits / Hz. De har planer om at levere mere end 1 Gbps pr. sektor i den nærmeste fremtid. Alt dette, kombineret med den anerkendte TDD GPS synkronisering for koordineringen af afsendelse og modtagelse af dynamisk filter for at eliminere interferens fra nærliggende frekvenser og overlegen antenne kvalitet, sikrer høj hastighed og stabilt trådløst bredbånd.

 

Cambiums anerkendte cnMaestro applikation giver effektiv administration af løsninger og kan enten køre on-site eller via en cloud-løsning. Desuden har de en af markedets bedste applikationer for planlægning af punkt til punkt og punkt til multi-punkt-forbindelser.

 

www.cambiumnetworks.com

www.cambiumnetworks.com/support

www.cambiumnetworks.com/support/contact-support

 

Cambium Networks Blog: http://www.cambiumnetworks.com/blog/

 

Er du ude efter teknisk information eller ønsker at diskutere løsninger med andre, som også arbejder med Cambium Networks produkter?

 

Cambium Networks Community: http://community.cambiumnetworks.com/

 

 

 

Ubiquiti Networks producerer licensfrie og kosteffektive, trådløse netværksprodukter i 2,4GHz og 5GHz frekvensbåndet. De har trådløse produkter, som dækker alt fra indendørsløsninger til højhastigheds Point to Point (PTP)-løsninger. Der ud over har de også løsninger for "Smarte Hjem" og videoovervågning, samt switche og routere.

 

Ubiquitis produkter kendetegnes af, at de er enkle at implementere og administrere samt, at de dækker både hjemmemarkedet og erhversmarkedet.

 

www.ubnt.com

community.ubnt.com

wiki.ubnt.com

help.ubnt.com

 

 

 

Terrawave/Ventev/Wireless Solutions er tre brancheledende mærkevare, som er slået sammen for at skabe Ventev Wireless Infrastructure.

 

Wireless Solutions – Infrastruktur til basestation samt monteringsudstyr.

TerraWave Solutions -  Wi-Fi-indkapsling, antenner, kabel og kabeltilbehør.

Ventev - Integreret strøm og udendørs indkapslingsløsninger.

 

 

 

Ekahau tilbyder enkle, præcise og kosteffektive planlægningsværktøjer for Wi-Fi-installationer. Med Site Survey, Spectrum Analyzer og Heatmapper får du de værktøjer, du behøver for at designe, revidere og fejlsøge trådløse nettverk.

 

www.ekahau.com

www.ekahau.com/wifidesign

 

 

 

Radwin producerer en komplet portefølje af sub-6 GHz Point to Point (PTP) og Point to MultiPoint (PtMP)-løsninger. Radwin har installationer i mere end 150 lande og anses som brancheledende på implementering af avanceret teknologi (som MIMO, OFDM og interferens-dæmpende tiltag).

 

Der ud over findes FiberinMotion™ til levering af trådløst bredbånd til udrykningskøretøjer, tog og skibe.

 

www.radwin.com

www.radwin.com/resources

www.radwin.com/products/fiberinmotion

 

 

 

Nomadix har siden 1999 været ledende på teknologi og produkter indenfor gæstenet - såkaldte Hotspots. Nomadix bruges i alt fra små løsninger i virksomheder, som ønsker at tilbyde gæstenet til store avancerede løsninger i hotelkæder, lufthavne o.l.

 

www.nomadix.com

www.nomadix.com/support

 

 

 

RF elements producerer fritstående antenner og antenneløsninger, som er specielt tilpasset MikroTik, Cambium og Ubiquiti’s produkter. Producentens unikke TwistPort™ koncept forenkler montage, og løsningen kan derfor monteres stort set uden værktøj.

 

www.rfelements.com

www.rfelements.com/support

 

 

 

Fdxtended leverer avancerede hotspot- og gæstenetløsninger til kunder, som ønsker en fleksibel og enkel administration af deres gæsteløsning. Fdxtended har også mindre løsninger, som håndterer op til 25 samtidige brugere, som gør dem oplagte til brug i ikke-kommercielle netværk som f.eks. gæstenetværk i virksomheder og organisationer.

 

www.fdxtended.com

www.fdxtended.com/?pg=partner

wiki.fdxtended.com/

 

 

 

Jirous er en ledende producent af parabolantenner. De er specielt kendt for at bygge højkvalitets parabolantenner med virkelig gode tekniske specifikationer.

 

en.jirous.com/

 

 

 

Mars antennas leverer antenner til alle typer trådløse netværk. Mars har et bredt sortiment til WLAN, 3G/4G, Point to Point og Point to MultiPoint.

 

www.mars-antennas.com

 

 

 

 

Extreme Networks tilbyder trådløse netværk til virksomheder, kommuner og service providers på 802.11ac og er bagudkompatibelt med tidigere standarder. Platformen skalerer rigtig godt allerede i helt små netværk.

 

Extreme har fokus på sikkerhed og redundans og for at sikre maksimal oppetid fungerer Extremes accesspunkter både med og uden controller. Det er også muligt at overvåge i skyen. Produkterne er designet til både indendørs og udendørs miljøer og har en meget høj kapacitet, hvilket gør dem meget velegnede til offentlige WiFi installationer.

 

www.extremenetworks.com

 

 

 

Leba giver sikker og fleksibel opbevaring og opladning af bærbare computere og tablets. Serien består af skabe, vogne og poser med et elegant og tidløst design for at smelte ind i forskellige miljøer og samtidigt fungere som en sikker opbevaring og opladning af din bærbare enhed. Produkterne tilbydes i mange forskellige farver og størrelser og kan leveres med forskellige låsemuligheder.

 

Kunderne er primært offentlige miljøer såsom skoler, kommuner og hotel / konference, men de virker lige så godt hos virksomheder, der ønsker at tilbyde en sikker opbevaring for medarbejdere og kunder.

 

www.leba-innovation.com

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.