Hvem er vi? l Ansatte l Kontakt Os l Løsningsområder l Teknisk afdeling

Hvem er vi?

Avantis Distribution er en nordisk distributør med fokus på at levere værdiskabende kvalitetsprodukter og løsninger indenfor avanceret trådløs teknologi sammen med vores forhandlere. Vores produkter er kosteffektive og stabile. Vi "håndplukker" de bedste produkter indenfor et løsningsområde fra de forskellige producenter, og vores brede produktsortiment gør os i stand til at dække nærmest alle de behov, vores forhandlere måtte have indenfor trådløse løsninger.

 

Trådløs teknologi er i konstant udvikling og i dag benyttes den trådløse kommunikation ofte som primær forbindelse mod applikationer og tjenester. Vi bestræber os på altid at være på forkant og sammen med vores leverandører at tilbyde løsninger baseret på både ny og veletableret teknologi. Vores produkter, engagement og vores kompetence indenfor trådløs teknologi tilsikrer velfungerende løsninger. Gode relationer til vores samarbejdspartnere er en forudsætning for at forstå kundernes behov og levere effektive løsninger. Vi lægger derfor stor vægt på at være tilgængelige for vores forhandlere i alle led af en leverance. Vi deler hellere end gerne vores viden indenfor design og projektering af trådløse løsninger med jer. Alle vores sælgere og tekniske ressourcer er certificerede i vores produkter og har lang erfaring og høj kompetence på trådløs teknologi.

 

Lidt historie

I februar 2010 startede vi med en gruppe dygtige og engagerede personer, der hver især havde en solid baggrund indenfor netværksbranchen. 6 personer i Norge og 5 personer i Sverige. Ressourcerne var godt fordelt på salg, teknologi og logistik. Sammen med god økonomisk støtte og hjælp fra vores nye ejere Gjermundshaug Gruppen fra Alvdal var vi klar til at sætte i gang.

 

Vi mærkede straks, at markedet var klar til en distributør med stor viden indenfor trådløse løsninger. Avantis voksede hurtigt, og vi blev ledende indenfor vores niche som Nordisk distributør på Wi-Fi-infrastruktur. Udviklingen fortsatte, og vi så derfor også et behov for et dansk selskab. Kontoret i København så dagens lys d. 1. januar 2015. Avantis Distribution består i dag af 20 dygtige medarbejdere i Norden med høj kompetence og faglig integritet.

 

Med vores kompetence og erfaring vil Avantis bidrage til at verden bliver trådløs!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.